Asfaltverharding

Asfaltverharding: aanbrengen en onderhouden van asfalt

Van Ooijen uit Gouda is sterk in het aanbrengen en onderhouden van asfaltverhardingen. Van het wegfrezen van asfalt tot het nieuw asfalteren van wegen, terreinen en overwegen. We kunnen bestaand asfalt repareren, maar ook de complete reconstructie van een weg op ons nemen.

Onderhoud aan infrastructuur

Het verwijderen van een oude laag asfalt, het aanbrengen van een slijtlaag van (gewapend) asfalt of een penetratielaag op basis van gebroken grind, de reparatie van scheuren in asfalt – bij Van Ooijen draaien we er onze hand niet voor om.

Aanleg en reconstructie van infrastructuur

U kunt bij Van Ooijen uit Gouda terecht voor de aanleg van een nieuwe weg en voor de reconstructie van een bestaand wegvak. Inclusief het asfalteren van bestaande of nieuw aangelegde wegen en het treffen van de juiste voorzieningen voor waterbeheer.

Materieel voor asfaltverharding

Met onze partner OMAC (www.omacasfalt.nl) beschikken we bij Van Ooijen over een modern materieelpark waarmee we elk project kunnen uitvoeren, van het verwijderen van oud asfalt tot de aanleg van een nieuwe dienstweg langs het spoor. We asfalteren vanzelfsprekend niet alleen in Gouda en omgeving, maar door heel Nederland.

Ga met Van Ooijen op weg naar uw volgende project

 

 

2019 © Van Ooijen Gouda. Alle rechten voorbehouden. Inloggen
Partner: Omac Asfalt B.V.