Railinfrastructuur

Railinfrastructuur: van spoor tot perron, van dienstpad tot overweg

Van Ooijen uit Gouda is gespecialiseerd in werk aan en bij de spoorinfrastructuur. Van de aanleg van een perron tot uitvoering van baanverbetering, van het asfalteren en bestraten van een overweg tot het plaatsen van een geluidsscherm langs het spoor.

Voorzieningen langs het spoor

De expertise van Van Ooijen in railinfra omvat het ontwerpen, aanleggen, inrichten en onderhouden van perrons. Ook de aanleg en inrichting van schouwpaden en dienstwegen behoort tot ons werk. Daarnaast verbeteren we baanvakken en asfalteren en bestraten we overwegen. We reinigen de watergangen en duikers onder de rails. We plaatsen geluidsschermen langs het spoor en treffen voorzieningen voor bekabeling en waterbeheer.

Advies over railinfrastructuur

Vóór we aan de slag gaan, komen we uit Gouda om de situatie ter plaatse te analyseren. We adviseren over de beste (logistieke) aanpak rond de aanleg van een perron, schouwpad of dienstweg. We denken mee over het ontwerp van railinfrastructuur. Alles langs en tussen de rails moet immers voldoen aan de strengste eisen. De veiligheid van reizigers en een soepele treinenloop staan voorop.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Van Ooijen Gouda

 

2019 © Van Ooijen Gouda. Alle rechten voorbehouden. Inloggen
Partner: Omac Asfalt B.V.