img
img

Kostprijs deskundige

Ben jij de enthousiaste kostprijsdeskundige met hart voor uitdagende projecten? Heb jij een aantal jaren relevante werkervaring en werk je graag projecten cijfermatig uit? En, ben je bereid om de uitdaging aan te gaan samen met een heel leuk team? Dan zit je in deze functie op jouw plek! Als kostprijsdeskundige stations en Infra maak jij kostprijsberekeningen voor allerlei tenders in de railsector en/of wegenbouw.

De functie
Een afwisselende en uitdagende functie waarin je je met name richt op railtechnische disciplines en stationsvoorzieningen. Locatiebezoeken, risico’s en kansen zien, inlichtingen inwinnen, contacten met leveranciers en onderaannemers en goede overdrachten naar voorbereiding zijn onderdeel van de functie. Als je bij Van Ooijen werkt kan het zomaar zijn dat je mee gaat rekenen in een enorm project zoals afgelopen jaar de SUNIJ-lijn, een zeer complex en uitdagend project waarbij de kennis en kunde van een kostprijsdeskundige een grote aanwinst is. Van Ooijen Gouda is een ervaren aannemersbedrijf in wegenbouw en railinfra. Wij werken voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Wie ben jij?
Word jij enthousiast van Railinfra? Heb jij al ervaring opgedaan als kostprijsdeskundige (in de railinfra)? Vind je het leuk om binnen en buiten te combineren in jouw functie (terreinverkenningen, inlichtingen inwinnen, offertes aanvragen)? En, kun jij als adviseur op prijstechnisch gebied je mannetje staan? Solliciteer dan op deze functie en we nodigen je uit voor een goed gesprek.

Wat bieden wij jou?
Bij ons krijg je de mogelijkheid zelfstandig te werken in een vriendschappelijke sfeer. De lijntjes zijn kort en krachtig. Iedereen staat open voor vragen en denkt graag mee over oplossingen. Het salaris is goed en wij volgen de Bouw CAO. Bij ons krijg je ook een aantal mooie secundaire voorwaarden zoals mogelijkheden tot opleiding, uitstekende gemotiveerde werksfeer, goede pensioenvoorwaarden, flexibiliteit in werktijden, een bedrijfsauto en een werktelefoon.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast over deze functie en wil je solliciteren of heb je vragen? Neem dan contact op, via het formulier of de contactgegeven, met onze directeur Harmen Eijkelenboom, hij staat jou graag te woord!

Solliciteer direct
SOLLICITEER

Meer informatie?
Contactperson
HARMEN EIJKELENBOOM
Telefoonnummer
0182-541 600
E-mail
info@van-ooijen.nl

Deel vacature
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image