img
img

(SENIOR) WERKVOORBEREIDER WEGEN

(Senior) Werkvoorbereider wegenbouw

Ben jij (senior) werkvoorbereider in hart en nieren en stroomt het infrawerk door je aderen? Dan hebben wij dé baan voor jou als (senior)werkvoorbereider wegenbouw.

Van Ooijen Gouda is een ervaren aannemingsbedrijf in de wegenbouw en railinfra. we hebben een dynamische en platte organisatie met een vriendelijke sfeer. Onze klanten zijn veelal overheidsorganisaties binnen de wegenbouw, binnen railinfra werken we het meest voor ProRail.

Wat houdt de functie in?

Als werkvoorbereider heb je een uitdagende en afwisselende baan. Je richt je op ontwerp, uitvoering, onderhoud of afronding van een project. Denk aan het maken van een planning of het in het oog houden van kwaliteit en veiligheid. Het is dus belangrijk dat je makkelijk kunt schakelen. Je bent onmisbaar voor de organisatie en jouw collega’s als het aankomt op samenwerken met als doel een perfect resultaat. Jouw voorbereiding zorgt ervoor dat jouw collega’s moeiteloos het project uit kunnen voeren. Dit doe je uiteraard samen met een leuk team. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker ruimte voor een grap en oog voor de balans tussen werk en privé.

Ramon is werkvoorbereider Railinfra bij ons, je kunt zijn ervaringen hier lezen. Jij zou dan dus werkzaamheden uitvoeren voor onze wegenbouw-tak.

Wie ben jij?

Word jij enthousiast van wegenbouw? Heb je al ervaring opgedaan als werkvoorbereider? En, schakel je moeiteloos tussen jouw werkzaamheden? Solliciteer dan op deze functie, we nodigen je graag uit voor een gesprek.

Functie eisen:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, maar met MBO en een pakket stevige werkervaring ben je ook welkom;
  • Jouw opleiding richtte zich bij voorkeur op civiele techniek of hieraan gerelateerd;
  • Ervaring met het vakgebied asfalt/wegenbouw is een pré;
  • Je bent in het bezit van VCA en andere vak-/veiligheidsdiploma’s of je bent bereid deze te halen;
  • Je hebt een goede beheersing van administratieve processen;
  • Je hebt kennis van/ ervaring met de aanwezige contractvormen in de markt zoals RAW en UAV-GC.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je de mogelijkheid zelfstandig te werken in een vriendschappelijke sfeer. De lijntjes zijn kort en krachtig. Iedereen staat open voor vragen en denkt graag mee over oplossingen. Het salaris is goed en wij volgen de Bouw cao  Bij ons krijg je ook een aantal mooie secundaire voorwaarden zoals veel vakantiedagen, een goede pensioenregeling via BPF Bouw, een bedrijfsauto, laptop en een werktelefoon.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast over de functie werkvoorbereider wegenbouw en wil je solliciteren of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze directeur Harmen Eijkelenboom, hij staat jou graag te woord! Solliciteren kan ook via het online formulier.

Solliciteer direct
SOLLICITEER

Meer informatie?
Contactperson
HARMEN EIJKELENBOOM
Telefoonnummer
0182-541 600
E-mail
info@van-ooijen.nl

Deel vacature