img
img

WERKVOORBEREIDER RAILINFRA

Werkvoorbereider railinfra

Vind jij spoor interessant en wil jij graag in een topteam werken? Dan zit je in deze functie op jouw plek! Als werkvoorbereider bij Van Ooijen Gouda leg jij de nadruk op een goede organisatie zodat jouw uitvoerende collega’s moeiteloos het project uit kunnen voeren. Jouw rol in het bedrijf is een belangrijke, van ontwerp, uitvoering, onderhoud en afronding. Je baan is afwisselend, de ene dag maak je een planning en houd je je bezig met een financiële afwikkeling en de andere dag richt je je op kwaliteit, inkoop en/of veiligheid. Je bent onmisbaar voor de organisatie en voor jouw collega’s als het aankomt op samenwerken naar een topresultaat.

Van Ooijen Gouda is een zeer ervaren aannemersbedrijf voor het bouwen van perrons en alle andere zaken rondom het spoor. Onze grootste opdrachtgever is ProRail. Wij hebben onze zaken goed op de rails staan en zoeken vanwege een continue groei versterking voor ons railinfra team

Wie ben jij?
Word jij enthousiast van (rail)infra en heb jij hier al ervaring in opgedaan? Vind jij uitdaging in veel verantwoording hebben over een project?  En, schakel jij zonder problemen van project naar project? Solliciteer dan op deze functie, we nodigen je graag uit voor een goed gesprek.

Functie eisen:

  • Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting van civiele techniek of hieraan gerelateerd (mbo en/of hbo);
  • Ervaring in een soortgelijke functie in de railinfra is een pré;
  • Je bent in het bezit van VCA en andere vak-/veiligheidsdiploma’s of bereid deze te halen;
  • Een goede beheersing van administratieve processen en kennis van de aanwezige contractvormen in de markt zoals RAW en UAV-GC.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je de mogelijkheid zelfstandig te werken in een vriendschappelijke sfeer. De lijntjes zijn kort en krachtig. Iedereen staat open voor vragen en denkt graag mee over oplossingen. Wij volgen de Bouw cao  en bieden een goed salaris (maatwerk). Bij ons krijg je ook een aantal mooie secundaire voorwaarden zoals veel vakantiedagen, een goede pensioenregeling via BPF Bouw, een bedrijfsauto en een werktelefoon.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast over deze functie en wil je solliciteren of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze directeur Harmen Eijkelenboom, hij staat jou graag te woord! Solliciteren kan ook via het online formulier.

Solliciteer direct
SOLLICITEER

Meer informatie?
Contactperson
HARMEN EIJKELENBOOM
Telefoonnummer
0182-541 600
E-mail
info@van-ooijen.nl

Deel vacature