img
img

Aan de lader..

…en snel weer op pad!

Van Ooijen Gouda heeft een laadplein gerealiseerd in samenwerking met de projectmanagers, engineers en specialisten van ABB, Albert Heijn, Daimler, Simon Loos en Batenburg Installatietechniek. Dit plein is gerealiseerd op het regionale distributiecentrum van de Albert Heijn in Delfgauw.

Vaste vervoerder van Albert Heijn, Simon Loos, maakt al enige tijd gebruik van elektrische vrachtwagens. Nu ook van de eActros welke een jaar lang beschikbaar is gesteld door Mercedes-Benz Trucks Nederland te behoeve van transport van de Albert Heijn. Met een actieradius van circa 200 km werd de vrachtwagen dagelijks ingezet voor meerdere ritten naar onder andere Rotterdam, Den Haag en Delft. Het laadplein, waarop vier snelladers van ABB te vinden zijn, zorgt ervoor dat het aantal ritten en de duur van de ritten uitgebreid kan worden. Er is namelijk niet veel wachttijd meer tussen de ritten.

Van Ooijen Gouda heeft samen met bovengenoemde partijen het laadplein tot in detail uitgedacht. Gedurende de uitvoering is continue samengewerkt waardoor het project efficiënt uitgevoerd kon worden. We wensen vervoerder Simon Loos veel laadplezier!

RTL transportwereld heeft een item hierover gemaakt, wil je deze aflevering terugkijken: klik dan hier!


Recente artikelen

Archief