Wegenbouw

In de wegenbouw is Van Ooijen Gouda doeltreffend en efficiënt in het aanleggen en renoveren van wegen en terreinen. Onze wegenbouw werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van asfalt en bestrating op wegen, erven of terreinen, terreinen bouwrijp en woonrijp maken en het verzorgen van de ondergrondse infra. Alle wegen leiden naar Van Ooijen Gouda. Korte lijnen, krachtige beslissingen, veel flexibiliteit en een team van professionals dat de klus wil klaren. Dat zijn de elementen waardoor Van Ooijen Gouda snel schakelt en het werk volgens planning uitvoert. Wij willen vooruit. Net als de maatschappij. We bouwen en onderhouden wegen voor gebruikers, en werken op een manier die veilig is voor onze medewerkers. We brengen het ongemak voor de directe omgeving terug tot een minimum, zonder dat we inleveren op de kwaliteit. Van asfalt repareren, asfalt overlagen, bestratingen, rioleringen, funderingen tot groen en straatmeubilair.

Terreinverhardingen

We bieden oplossingen voor bedrijven, overheden, particulieren en agrarische bedrijven – Wilt u een nieuwe weg of een nieuw terrein aanleggen of is de bestaande situatie toe aan vervanging of renovatie? Dan zit u bij Van Ooijen Gouda op de goede weg! Wij kunnen uw terrein aanleggen, onderhouden/ beheren, restylen, verduurzamen en renoveren als het gaat om asfalt, bestrating en andere verhardingen. Asfalteren van terrein- of erfverharding doen wij in eigen beheer waardoor we snel kunnen schakelen. Ook asfalt reparaties voeren wij efficiënt uit. Is uw bedrijventerrein toe aan een renovatie? Dan is asfalt overlagen misschien wel de oplossing voor u! Neem contact met ons op en we komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken. We brengen een advies uit en leveren een offerte op basis van uw keuzes. We zijn actief in de vierhoek Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam met als uitvalsbasis Gouda.

Kort gezegd

Van Ooijen Gouda verzorgt alles onder, om en op de weg in de regio’s Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Onze wegenbouw werkzaamheden bestaan uit: