img
img

Artikel in GWW magazine

Van Ooijen Gouda staat drie pagina’s breed in het GWW magazine. In het artikel verteld directeur Harmen Eijkelenboom over het Perron op norm (PON) contract en het Beheer toegankelijke instap (BTI) contract. Deze contracten voert Van Ooijen Gouda uit voor opdrachtgever ProRail. Het PON-contract voeren wij in samenwerking met drie andere aannemers uit. Voor het BTI-contract zijn wij de enige aannemende partij.

Duurzaam werken

Niet alleen voeren we deze projecten binnen een kort tijdsbestek naar tevredenheid uit. We doen het ook zoveel als mogelijk op een duurzame manier. Denk aan duurzame keerwanden welke gemaakt worden door Bosch Beton. Maar ook aan de circulaire perrontegel waar Van Ooijen Gouda in 2021 de primeur mee had. Het bestraten van de perrons gebeurt tegenwoordig met speciaal ontwikkelde vacuĆ¼mklemmen. Deze bevestigen we aan onze spoorkraan. Hierdoor bestraten we de perrons in korte tijd en op een ergonomisch verantwoorde manier.

Machinaal bestraten perron | circulaire bestrating | buitendienststelling | prorail | van ooijen gouda | perrons | railinfra
Bestraten met spoorkraan uitgevoerd met vacuĆ¼mklem

kort tijdsbestek

We voeren de projecten in korte tijd uit, we hebben namelijk enkel de buitendienststelling die ProRail instelt voor de uitvoering. Dit zijn vaak 24-, 48- of 72-uur buitendienststellingen. Dat maakt de uitvoering van de projecten een logistieke uitdaging die wij graag aangaan. Met onze jaren ervaring zijn deze korte buitendienststellingen geen probleem voor ons.

Wil je meer lezen over de twee contracten (PON en BTI) en over Van Ooijen Gouda? Lees dan het artikel in de GWW. Klik hier.


Recente artikelen

Archief