img

Bestrating

Een straat vakkundig leggen, dat is waar onze stratenmakers sterk in zijn. Van Ooijen Gouda brengt verschillende vormen van bestrating aan. Dat doen we onder andere bij nieuwbouwprojecten en perrons. Sier-, kei- of grootschalige bestrating. Welk type straatwerk u ook kiest, Van Ooijen Gouda zorgt dat het netjes en op een professionele manier wordt gelegd.

BESTRATING in heel Nederland

Voor de bestrating van uw bedrijventerrein bent u bij van Ooijen Gouda aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. We werken veelal voor overheden maar we bieden ook oplossingen voor wegen, overwegen en (bedrijfs-) terreinen van onderaannemers, particulieren, (agrarische) bedrijven en campingeigenaren. Van Ooijen Gouda werkt in heel Nederland. Ook u zijn we graag van dienst! Weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

DE JUISTE BESTRATING VOOR DE JUISTE EERSTE INDRUK

De eerste indruk is altijd belangrijk, helemaal wanneer het gaat om de eerste indruk van uw bedrijf. De bestrating van uw bedrijventerrein draagt hier natuurlijk aan bij. Van Ooijen Gouda levert en plaatst passende bestrating voor uw terrein. Binnen ons brede assortiment bestaande uit bestrating in verschillende kleuren, vormen en maten vindt u altijd een soort dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. We voorzien u graag van advies ten behoeve van de inrichting van uw terrein.

VOOR het straatwerk VAN UW BEDRIJVENTERREIN EN MEER

Naast bestrating van uw bedrijventerrein, kan van Ooijen Gouda u helpen met bestraten van parkeerplaatsen, opritten en straten. Tevens wordt van Ooijen Gouda regelmatig ingeschakeld door ProRail voor perronbestrating. het straatwerk hangt samen met de voorbereidingen van de fundatie. De ondergrond moet tenslotte goed zijn voor het leggen van de stenen. Ook hier kunt u van Ooijen voor inschakelen. Wij kunnen de grond ophogen, uitgraven, egaliseren, wat ook maar nodig is voor een perfect resultaat. Onze medewerkers zijn vakkundig en hebben verschillende machines tot hun beschikking om de voorbereidingen nauwkeurig uit te voeren.

Enthousiast geworden over ons bedrijf voor uw bestratingswerk? Neem contact met ons op!

Meer info? Neem contact met ons op
images