img

Perronbouw

Het (ver)bouwen en onderhouden perrons, dat is waar Van Ooijen Gouda zich in specialiseert. Wij maken perrons voor iedereen toegankelijk, en zorgen dat alle reizigers veilig kunnen in- of uitstappen. Ook regelen we een betere doorstroming, zodat iedereen die met de trein, tram of metro reist zijn weg veilig en snel kan vervolgen.

We verzetten veel werk in korte tijd zonder in te leveren op de kwaliteit, wanneer we een perron aanpakken. Onze mensen werken volgens een uiterst efficiënt proces, waarbij we de strengste eisen hanteren, en hiernaar handelen.

We hebben unieke technische kennis in huis, verstand van logistieke uitdagingen, en jarenlange ervaring. Dat leidt ertoe dat onze specialisten precies weten wat wanneer nodig is, en wat werkt. Dat zorgt ervoor dat we het perronwerk altijd uitvoeren volgens planning.

P76-norm
Op treinstations (ver)bouwen we in opdracht van ProRail zand- en jukkenperrons volgens de P76-norm. Hiermee realiseren we voor mindervaliden een betere toegang tot de treinen door elk perron op exact dezelfde hoogte en afstand tot het spoor te brengen.

Zo maken we perrons exact 760 millimeter hoog, gemeten vanaf de bovenkant van de spoorstaaf. Ook zorgen we dat de afstand tussen de perronrand en het midden van het spoor exact 1.700 millimeter is.

Het (ver)bouwen en onderhouden perrons

  • Perrons op treinstations aanpassen aan de P76-norm.
  • Perronbestrating vervangen of repareren en egaliseren.
  • Keerwanden vervangen en rechtzetten.
  • Hekwerken op of rondom perrons realiseren.
  • Perronoutillage vernieuwen, zoals abri’s, meubilair, omroepsystemen, en verlichting.
Meer info? Neem contact met ons op
images images