img

Storing en onderhoud

Perrons van treinstations onderhouden en snel en adequaat oplossen van acute storingen op civieltechnisch vlak. Van Ooijen Gouda ontzorgt ProRail op deze disciplines. Voor storings- en onderhoudswerkzaamheden aan de perrons in Nederland is Van Ooijen Gouda de juiste partij.

Wanneer melding wordt gemaakt van losliggende tegels op een perron in Nederland, verzakkingen of andere acute storingen op civieltechnisch gebied, dan gaan onze mensen er zo snel mogelijk op af om herstelwerkzaamheden te verrichten. Zo waarborgt Van Ooijen Gouda de veiligheid van de reiziger.

In Zuid-Nederland verzorgen we alle storings- en onderhoudswerkzaamheden aan de perrons van de treinstations. Door regulier onderhoud aan de perrons te plegen houdt Van Ooijen Gouda de functionaliteit van alle voorzieningen op pijl in deze regio.

Onderhoud P76
Van Ooijen Gouda voert voor ProRail het onderhoud aan perrons van treinstations uit. Een mooi voorbeeld hiervan is ons contract Beheer Toegankelijke Instap. Binnen dit contract onderhouden wij de perrons die reeds op P76-norm zijn aangelegd, maar niet meer voldoen aan de norm. Het komt voor dat deze perrons door een spoorverlaging, een spoorverhoging of een andere oorzaak afwijken van de P76-norm. In zulke gevallen passen onze collega’s de hoogte van het perron aan, zodat dit weer aan de norm voldoet. Dit doen wij in heel Nederland!

Meer info? Neem contact met ons op
images images