img

Asfalt

Asfaltverhardingen aanbrengen en onderhouden, dat is waar Van Ooijen Gouda zich in specialiseert. We leggen al sinds 1955 nieuwe wegen, waaronder asfalt wegen, aan, reconstrueren bestaande wegen, en verrichten allerlei soorten onderhoud aan het asfalt. Dat doen we voor gemeentelijke en provinciale wegen, overwegen en bedrijfsterreinen.

Snel schakelen én kwaliteit leveren. Dat is de kracht van onze praktisch ingerichte organisatie. Onze mensen hebben een hands-onmentaliteit die gewoon de klus willen klaren. Wanneer een aanvraag binnenkomt, wordt deze zo snel mogelijk opgepakt. Dat zorgt ervoor dat Van Ooijen Gouda de opdracht in een kort tijdsbestek kan uitvoeren.

APH
Van Ooijen Gouda is mede-eigenaar van de Asfalt Productie Hoogblokland (APH). Daardoor beschikken we altijd over duurzame asfaltmengsels en hebben we grip op asfaltleveringen. De samenwerking tussen de APH en andere asfaltproducenten maakt het mogelijk dat we in heel Nederland bij gelieerde molens het asfalt op korte afstand van het werk kunnen laten produceren. Daardoor kan Van Ooijen Gouda tegen scherpe prijzen offreren en tevens zekerheid bieden over de kwaliteit van het asfalt.

OMAC
Voor het machinale werk zetten we het moderne en duurzame materieelpark van dochter OMAC in. Dit bestaat uit verscheidene asfaltverwerkingsmachines, walsen, frezen, emulsiesproeiauto’s en ander materieel. Voor kleinschalig werk hebben we een eigen asfaltploeg ingericht met de benodigde materieelstukken en een hotbox.

Met OMAC beschikken we over drie volledige asfaltploegen en een uitstekende kwaliteitsdienst voor het verrichten van vooronderzoeken en verdichtingsmetingen van puinbanen en asfalt. Zo kan Van Ooijen Gouda haar asfalteringsprojecten in Nederland op een hoogstaand niveau uitvoeren.

WAT WIJ UITVOEREN

  • Deklagen frezen en opnieuw asfalteren.
  • Scheuren, lasgaten en randschades repareren.
  • Wegen reconstrueren of nieuw aanleggen.
  • Aanbrengen slijtlagen, slemlagen en infraroodreparaties.
Meer info? Neem contact met ons op
images images
image
image