img

Overige specialiteiten

Naast Perronbouw, Fietsenstallingen en Storing en onderhoud voeren wij ook onderstaande overige railinfra werkzaamheden uit.

HEKWERKEN PLAATSEN
Om suïcidale mensen te beschermen, spoorlopen tegen te gaan, en treinvertragingen te voorkomen, plaatsen we hekwerken rondom treinstations en langs het spoor.

BLUSLEIDINGEN AANLEGGEN
Het aanleggen van blusleidingen helpt de brandweer om een brand rondom treinstations en emplacementen sneller onder controle te krijgen. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de vereisten qua locatie en ontwerp.

EMPLACEMENTEN
We pakken de voorzieningen op emplacementen aan, zodat het voldoet aan Arbowetgeving. Denk aan het aanbrengen van verlichting en overwegen, het verbeteren van looproutes met schouw- en servicepaden, en het aanleggen van serviceperrons, riolering, blus- en waterleidingen.

OVERWEGEN
Dankzij overwegen kan het wegverkeer veilig een spoorlijn oversteken. Wij brengen hiervoor het asfalt en de bestrating aan.

SCHOUW- EN SERVICEPADEN
Het aanleggen van schouw- en servicepaden op emplacementen zorgt ervoor dat medewerkers begaanbare routes hebben voor inspecties of in geval van nood.

GELEIDELIJNEN
Om ervoor te zorgen dat ook blinden en slechtzienden hun weg op de perrons kunnen vinden, brengen we geleidelijnen aan.

TOEGANGS- DIENST EN CALAMITEITENWEGEN
Voor een goede bereikbaarheid van emplacementen, leggen we wegen aan voor medewerkers en hulpdiensten. Hiervoor gebruiken we zowel asfalt als bestrating.

OVERIGE RAILINFRA WERKZAAMHEDEN
Andere perron gerelateerde werkzaamheden die hierboven niet worden genoemd? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Meer info? Neem contact met ons op
images images