img
img

Onderhoud bedrijventerrein

Het onderhoud aan en opknappen van een bedrijventerrein is een klus die met regelmaat bij Van Ooijen Gouda in de orderportefeuille zit. Hierbij kan gedacht worden aan onderhoud van bestrating en asfalt maar onderhoud aan groen en (natuurlijke) onkruidbestrijding kunnen wij ook voor u verzorgen samen met een van onze zusterbedrijven.

Landelijke dekking

Uw bedrijf niet in de buurt van Gouda? Geen probleem, we voeren in heel Nederland klussen uit. Zoekt u een specialist op het gebied van onderhoud, en misschien ook wel aanleg/ herinrichting, van bestrating en asfalt dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onderhoud bij Outdoor Life Group

Zo heeft ook Outdoor Life Group in Gouderak ons gevonden en aangenomen voor de klus. Zij zijn specialist op het gebied van tuinhout en tuinhuizen en hebben dus een goed onderhouden bedrijventerrein nodig voor de opslag van hun materialen. Wij hebben voor hen het asfalt aangepakt.

Onderhoud bedrijventerrein - Van Ooijen Gouda asfalt bestrating wegenbouw | contact

Dit soort klussen ‘hout’ niet op bij Van Ooijen Gouda! Ook interesse in deze of één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op.

Onderhoud bedrijventerrein - Van Ooijen Gouda asfalt bestrating wegenbouw

Recente artikelen

Archief