img
img

Grondwerker/ Vakman GWW

Grondwerker/ vakman GWW | Sta jij iedere ochtend enthousiast naast je bed als je rondom of met groot materieel werkt? Hou je van afwisseling in jouw werkdagen? En, werk je graag in een hecht en gezellig team? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze functie!

Van Ooijen Gouda is een ervaren aannemingsbedrijf in wegenbouw en railinfra. Wij hebben een dynamische en platte organisatie met een vriendelijke sfeer. Er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor een grap en oog voor de balans tussen werk en privé.

Wie ben jij?
Word jij enthousiast van wegenbouw en railinfra? Heb je ervaring als grondwerker/ vakman GWW? En, zie je het als een uitdaging de grond tot in de puntjes voor te bereiden zodat jouw collega’s direct van start kunnen? Dan zoeken wij jou! We nodigen je graag uit voor een goed en vrijblijvend gesprek.

Functie eisen:

  • Het is een pré dat je een studie afgerond in de richting van GWW hebt afgerond en/ of al enkele jaren ervaring als grondwerker/ vakman GWW hebt,
  • Geen opleiding en geen ervaring, maar wel enthousiast? Solliciteer dan zeker ook! Samen bekijken we de mogelijkheden,
  • Je vindt het geen probleem dat jouw werktijden onregelmatig kunnen zijn (avond-/ nachtdiensten horen ook bij deze functie),
  • Je bent in het bezit van VCA VOL of je bent bereid dit te behalen.

Weten hoe het is al Grondwerker/ vakman GWW bij Van Ooijen Gouda? Lees de column van grondwerker Thomas > Klik hier.

Wat bieden wij jou?
Bij ons krijg je de mogelijkheid zelfstandig te werken in een prettige sfeer. De lijntjes zijn kort en krachtig. Iedereen staat open voor vragen en denkt graag mee over oplossingen. Het salaris is goed en wij volgen de Bouw cao. Bij ons krijg je ook een aantal mooie secundaire voorwaarden zoals veel vakantiedagen, een goede pensioenregeling via BPF Bouw en tot slot een telefoon van de zaak.

Ook bieden we jou, als je daar interesse in hebt, de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Vanuit de functie grondwerker/ vakman GWW kun je als je uit het juiste hout gesneden bent, doorgroeien naar een andere mooie functie binnen ons bedrijf. Dit kan een voorman zijn maar ook een kaderfunctie behoort tot de mogelijkheden, wellicht in combinatie met een opleiding.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast over deze functie?  Wil je solliciteren of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze directeur Harmen Eijkelenboom, hij staat jou graag te woord! Solliciteren kan ook via het online formulier.

Solliciteer direct
SOLLICITEER

Meer informatie?
Contactperson
HARMEN EIJKELENBOOM
Telefoonnummer
0182-541 600
E-mail
info@van-ooijen.nl

Deel vacature