img
img

Stage MBO / HBO

Van Ooijen Gouda is altijd op zoek naar jong talent van het MBO en het HBO. In een informele sfeer en een collegiaal team ga je aan de slag met uitdagende projecten. Je hebt volop de mogelijkheid om te leren van echte kenners en je te ontwikkelen. Na jouw studie is de mogelijkheid op een baan zeker aanwezig.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplaats? Laat het ons weten via: info@van-ooijen.nl, of  via de ”solliciteer” knop, dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie.

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft een stage bij ons. Laat van je horen en we kijken samen naar de opties.

Weten hoe het is om te werken bij Van Ooijen Gouda als starter op de arbeidsmarkt? Lees dan ‘In de schoenen van Thomas’! Thomas is bij ons begonnen als leerling via SPG en werkt ondertussen via een vast contract bij ons.

Over Van Ooijen Gouda
Asfalt leggen en voorzieningen rondom het spoor aanbrengen, daar zijn we specialist in. Al ruim 90 jaar realiseert Van Ooijen Gouda veilige weg- en railinfrastructuren. Dat doen we door praktisch te werken en met onze klant mee te denken, want gebruikersvriendelijkheid staat ook bij ons voorop. Dat is hoe Van Ooijen Gouda uw infrastructuur op de rails zet.

Solliciteer direct
SOLLICITEER

Meer informatie?
Contactperson
HARMEN EIJKELENBOOM
Telefoonnummer
0182-541 600
E-mail
info@van-ooijen.nl

Deel vacature