img
img

Fruit van de baas

Het is geen geheim, fruit eten is gezond! Fruit zit namelijk boordevol vitamines en goede voedingsstoffen. Het dagelijks eten van voldoende fruit (en groente natuurlijk) draagt bij aan een goed afweersysteem. Minder vaak ziek zijn, wie wil dat nou niet? Ook is het bewezen dat fruit eten de kans op hart- en vaatziekten verkleind. En, het is gekoppeld aan een lager risico op darm- en longkanker en diabetes. Hartstikke belangrijk dus.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Toch halen veel Nederlanders niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van twee stuks fruit. En dat is jammer gezien de vele gezondheidsvoordelen die daardoor misloopt. Van Ooijen Gouda stimuleert daarom haar werknemers om fruit te eten. Dat doen we in het belang van de gezondheid en vitaliteit van onze collega’s. Minder uitval door ziekte is niet alleen voor ons maar ook voor de collega zelf prettig.

Fruit op het werk

Iedere week wordt, door ‘Fruit op je werk’, vers fruit bezorgd. Al onze collega’s zijn welkom het fruit op te eten en er wordt ook gretig gebruik van gemaakt. Een appel, een banaantje of een peer, er is keuze genoeg. Toch blijft er af en toe wat fruit over. Om voedselverspilling tegen te gaan hebben we daar een oplossing voor bedacht! Eén van onze collega’s heeft thuis een aantal knorrige vrienden die maar wat graag helpen het fruit-overschot weg te werken. Heel circulair dus en daarmee sluiten we aan op de filosofie van ‘Fruit op je werk’.

Fruit op je werk | alles eter | varken | circulair | duurzame inzetbaarheid | duurzaam | gezond | vitaal | vitaliteit

Duurzaam fruit

Fruit op je werk’ wil doeltreffend duurzaam ondernemen. Dat doen zij niet alleen als marketingtruc maar om echt verschil te maken. Bij samenwerkingen kiezen ze waar mogelijk voor lokale ondernemingen met passie voor hun vak. Hiermee verkleinen ze hun verplaatsingen, verlagen ze de CO2 uitstoot en ondersteunen ze de lokale economie. Duurzaam fruit smaakt het lekkerst!


Recente artikelen

Archief