img
img

Overname Van Ooijen Gouda door Elkarij

Met genoegen melden wij u dat de aandeelhouders van Van Ooijen Gouda hun aandelen hebben verkocht aan Elkarij bv uit Wouw.
Groot aandeelhouder familie Van Ooijen heeft geen opvolging en zocht aansluiting bij een grotere partij om de activiteiten verder te laten groeien. De familie heeft deze partij gevonden in Elkarij, een van de grotere Nederlandse aannemers actief in de openbare ruimte. Tot de groep behoren o.a. Krinkels, Flora Nova Hoveniers- en Groenvoorzieningen, Mostert De Winter, SIGHT Landscaping en Quercus Boomexperts.
Elkarij is actief in het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen en infrastructurele werken in Nederland, Belgie, Groot-Brittannie, Frankrijk en Duitsland.
De onderneming heeft een omzet van circa € 250 miljoen met meer dan 2.000 medewerkers.

Van Ooijen Gouda vormt een goede aanvulling op de activiteiten van de Elkarij groep. Na de overname zal de vennootschap als zelfstandig bedrijf haar activiteiten op dezelfde wijze voortzetten onder leiding van de huidige directeur Harmen Eijkelenboom. Marcel en Nico van Ooijen zullen per 1 januari 2018 hun bestuurdersfunctie neerleggen maar blijven actief betrokken bij de organisatie. Via deze weg willen wij de heren hartelijk danken voor de
inzet de afgelopen jaren. Verder zullen er in de organisatie geen wijzigingen plaatsvinden.
Wij zien uit naar een prettige voortzetting van de huidige samenwerking.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Harmen Eijkelenboom, te bereiken  op het nummer 0182 -541600 of via info@van-ooijen.nl


Recente artikelen

Archief