img
img

Van Ooijen Gouda-zomerpakket

Beroepsziekten – Het lijkt er vandaag wat minder op maar de zomer staat weer bijna voor de deur! Dรฉ tijd voor lange wandelingen met een lekkere picknick en voor warme zomeravonden in de tuin met vrienden en familie. Om de zomer in te luiden ontvingen onze collega’s het Van Ooijen Gouda-zomerpakket.

Naast de feestelijke noot heeft het pakket ook nog een serieuze boodschap. Eรฉn die voor ons allemaal geldt maar des te meer voor onze collega’s die dagelijks worden blootgesteld aan de risico’s. We hebben het hier over de zon. Naast de fijne warmte die de zon biedt, brengt hij ook enkele risico’s met zich mee. Onze boodschap? ‘๐—š๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ป, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด!’

Wat ons betreft hoort een goede zonnebrandcrรจme en/ of beschermende kleding bij de persoonlijke beschermingsmiddelen. Ze helpen namelijk het risico op huidbeschadigingen en huidkanker verminderen. Volgens Beroepsziekten.nl hebben medewerkers die buiten staan 3x zoveel kans op huidkanker. Jaarlijks zijn er zo’n 15.000 nieuwe gevallen van huidkanker, een flink aantal dus.

๐™‰๐™ค๐™œ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™–๐™–๐™ง ๐™ฌ๐™š๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™˜๐™ค๐™ก๐™ก๐™š๐™œ๐™–’๐™จ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™๐™ช๐™ฃ ๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ซ๐™š๐™ง๐™™๐™ž๐™š๐™ฃ๐™™๐™š ๐™—๐™ค๐™ช๐™ฌ๐™ซ๐™–๐™ . ๐˜ฟ๐™–๐™ฉ ๐™ข๐™ค๐™š๐™ฉ ๐™ค๐™ฃ๐™จ ๐™ž๐™ฃ๐™ฏ๐™ž๐™š๐™ฃ๐™จ ๐™ฏ๐™š๐™ ๐™š๐™ง ๐™ก๐™ช๐™ ๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ฅ๐™–๐™ ๐™ ๐™š๐™ฉ!

Beroepsziekten | huidkanker | voorkomen | preventie | zonnebrand | zomerpakket | Van Ooijen Gouda | veiligheid

Recente artikelen

Archief