img
img

VOORMAN RAILINFRA

Sta jij graag met je neus op het werk? Trek jij graag de kar? En leidt jij het werk in goede (spoor)banen? Dan zit je in deze functie op jouw plek! Als voorman Railinfra stuur jij jouw collega’s op het werk aan en werk je mee. Een afwisselende en uitdagende functie waarin je kunt groeien. Van Ooijen Gouda is een ervaren aannemersbedrijf in wegenbouw en railinfra. Wij werken voor opdrachtgevers als ProRail en RET door heel Nederland.

Wie ben jij?
Word jij enthousiast van (rail)infra? Heb jij al ervaring opgedaan in de railinfra? Ben je bereid om ook buiten de normale werktijden klaar te staan? En, ben je een verantwoordelijk persoon? Solliciteer dan op deze functie, we nodigen je graag uit voor een kop koffie.

Wat bieden wij jou?
Bij ons krijg je de mogelijkheid zelfstandig te werken in een vriendschappelijke sfeer. De lijntjes zijn kort en krachtig. Iedereen staat open voor vragen en denkt graag mee over oplossingen. Het salaris is goed en wij volgen de Bouw CAO. Bij ons krijg je ook een aantal mooie secundaire voorwaarden zoals 30 vakantiedagen, pensioen, een bedrijfsauto en een werktelefoon.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast over deze functie en wil je solliciteren of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze directeur Harmen Eijkelenboom, hij staat jou graag te woord!

Solliciteer direct
SOLLICITEER

Meer informatie?
Contactperson
HARMEN EIJKELENBOOM
Telefoonnummer
0182-541 600
E-mail
info@van-ooijen.nl

Deel vacature