img
img

UITVOERDER RAILINFRA

(hoofd)uitvoerder railinfra Gouda | Sta jij graag met je neus op het werk? Trek jij graag de kar? En, zet jij het werk op het goede spoor? Dan zit je in deze functie op je plek! Als uitvoerder railinfra stuur jij jouw collega’s op het werk aan. Je maakt planningen en zorgt ervoor dat jouw team het doel haalt. Je houdt de financiële voortgang van het project in de gaten en stuurt bij waar nodig. Je zorgt ervoor dat jouw team het werk op een veilige en efficiënte manier uitvoert. Een afwisselende en uitdagende functie waarin je kunt groeien.

Van Ooijen Gouda is een ervaren aannemingsbedrijf in wegenbouw en railinfra. Wij hebben een dynamische en platte organisatie met een vriendelijke sfeer. Er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor een grap en oog voor de balans tussen werk en privé. In de railinfra werken wij voor ProRail.

Benieuwd hoe het is om bij Van Ooijen Gouda als uitvoerder railinfra aan de slag te gaan? Lees de column van Wouter!

Wie ben jij?
Word jij enthousiast van railinfra en heb jij hier al ervaring in opgedaan? Ben je een uitvoerder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je van nature een goed verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer dan op deze functie, we nodigen je graag uit voor een goed en vrijblijvend gesprek.

Functie eisen:

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding bij voorkeur richting civiele techniek of gelijkwaardig kennisniveau verkregen door praktijkervaring;
  • Ervaring/ affiniteit met railinfra is een pré, ervaring in de GWW wereld is een eis;
  • Je bent in het bezit van VCA VOL of je bent bereid dit te behalen;
  • Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B en hebt rijbewijs E of je bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt een goede beheersing van administratieve processen en kennis van contractvormen vanuit de branche zoals RAW en UAV-GC;
  • Je bent bereid buiten de normale werktijden te werken (hier staat een mooie beloning tegenover).

Wat bieden wij jou?
Bij ons krijg je de mogelijkheid zelfstandig te werken in een prettige sfeer. De lijntjes zijn kort en krachtig. Iedereen staat open voor vragen en denkt graag mee over oplossingen. Het salaris is goed en wij volgen de Bouw cao. Bij ons krijg je ook een aantal mooie secundaire voorwaarden zoals veel vakantiedagen, een goede pensioenregeling via BPF Bouw en tot slot een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast over deze functie als (hoofd) uitvoerder railinfra bij Van Ooijen Gouda?  Wil je solliciteren of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze directeur Harmen Eijkelenboom, hij staat jou graag te woord! Solliciteren kan ook via het online formulier.

Solliciteer direct
SOLLICITEER

Meer informatie?
Contactperson
HARMEN EIJKELENBOOM
Telefoonnummer
0182-541 600
E-mail
info@van-ooijen.nl

Deel vacature